Bruidskapster met tonnen ervaring
Wij laten u stralen op UW dag!

Een trouwdag moet perfect zijn op elk vlak. U wil er dan ook onberispelijk mooi uitzien, en liefst met een look die u de rest van uw leven bij zal blijven, net als de rest van de feestelijkheden. Daarom zorgen we bij Hairfusion te Berchem voor uw ideale kapsel voor de mooiste dag van uw leven.

Kapsel volgens uw wensen

Uiteraard houden wij als ervaren bruidskapster regio Antwerpen rekening met uw wensen. Wilt u iets gewaagds of kiest u net voor iets waar u vertrouwd mee bent? Wij brengen de opdracht tot een goed einde. U zult trots zijn op het resultaat!

Totaalpakket

Behalve een bruidskapsel, voorzien wij ook in de make-up voor bruiden in spe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u daarbij kunnen bieden. U vindt hier alvast meer extra informatie over onze visagie.

In het kapsalon of op locatie

U kan voor een bruidskapsel in het salon van Hairfusion terecht na afspraak. Het is ook mogelijk om een bruidskapster te vragen op locatie regio Antwerpen. Contacteer ons gerust om een datum, plaats en tijd af te spreken indien u dat wenst! Wenst u voor uw huwelijk nog een kleuring? Laat deze dan tijdig zetten en maak snel een afspraak!

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré