Hairfusion, hét kapsalon waar uw haarkleuring nooit mislukt
Biologische topproducten

Haarkleuringen zijn meer dan een kolfje naar de hand bij de kapster van Hairfusion te Berchem. Het is één van de specialisaties van het kapsalon en er wordt dan ook gezorgd dat uw haarkleuring nooit mislukt in ons salon.

Duurzaam en stijlvol

Uw haar wordt er gekleurd in alle mogelijke stijlen dankzij de topproducten van Gold. Dit merk staat voor kwaliteitsvolle kleuringsproducten die uitsluitend van biologische oorsprong zijn. Bij ons krijgt u dus een haarkleuring op basis van natuurlijke producten, want alleen het beste is goed genoeg voor uw haar! In het verlengde van kleuringen, letterlijk en figuurlijk, kan u bij Hairfusion ook terecht voor highlights en andere creatieve haarbehandelingen. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in ons kapsalon!

Redder in nood

Hebt u zelf uw haar onder handen genomen en is uw haarkleuring mislukt regio Antwerpen? Dan zijn wij er om de fout recht te trekken. Er wordt gezorgd voor een vakkundige aanpak zodat uw haar er terug mooi en toonbaar uit ziet. Hairfusion werkt in principe zonder afspraak, met uitzondering van bruidskapsels waarvoor u wel dient te reserveren en ook op woensdag. Wij vragen evenwel om voor kleuringen ten laatste 2 uur voor sluitingstijd te arriveren zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Het kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is beschikbaar voor zowel dames als heren.

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré