Professioneel kapsalon Hairfusion regio Antwerpen
Vooruitstrevende en hedendaagse kapsels

Reeds 55 jaar lang kunt u terecht bij kapsalon Hairfusion in Antwerpen. Eigenares Saskia Hiel heeft reeds 25 jaar ervaring als kapster en heeft door de jaren heen een eigen kijk ontwikkeld op kapsels. Die visie vond ze het beste terug in het innovatieve kappersconcept van TONI&GUY. Bij Hairfusion zit u dus goed voor vooruitstrevende kapsels voor wie durft uit te pakken met een hip, trendy en een in het oog springend kapsel.

Blijven bijleren

De professionele opleidingen en bijscholingen die Saskia regelmatig volgt bij TONI&GUY in Londen, aangevuld met het dagelijks werken met de topproducten van LABEL.M in het kapsalon te Antwerpen, zorgen ervoor dat zowel dames als heren hier buiten komen met een eigentijds, eigenwijs en tegelijk perfect afgewerkt kapsel. U kunt hier terecht voor een nieuwe snit, een brushing, een ombré haarkleuring, highlights, … kortom voor alle haarbehandelingen.

Afspraak

Hairfusion uit Berchem werkt zonder afspraak, met uitzondering op woensdag. Ook voor het verzorgen van bruidskapsels dient u wel te reserveren. Er kan tevens gezorgd worden voor passende make-up. Het kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wenst u meer info of wilt u een afspraak vastleggen op woensdag? Neem dan vrijblijvend contact op!

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré