Het kapsalon voor ├ęchte heren
Voor mannen die durven!

Mannen die met hun uiterlijk bezig zijn … . Ooit was het een beetje “not done” om als stoere bink door het leven te gaan en dan uren voor de spiegel te staan om te zien of uw look en outfit goed en passend zijn. Maar in de loop van de tijd is herenmode een prominente plaats gaan krijgen.

De nieuwe man

Vandaag is het eigenlijk heel normaal dat u als man aandacht besteedt aan uw kledij, voorkomen en ook uw kapsel! Bij Hairfusion te Berchem gaan we verder op die trend in. Heren vinden in ons kapsalon het kapsel waarvan ze nooit hadden gedacht er zelf voor te kiezen. Innovatief en eigentijds, zo kunt u Hairfusion omschrijven!

Durf vernieuwen

Hairfusion is een kapsalon voor heren met lef. Ga voor die nieuwe look en laat u leiden door de creativiteit van een ervaren kapster die u een eigentijdse coupe bezorgd of een nieuwe insteek geeft aan uw huidige kapsel! Hairfusion is een erkend kapsalon voor heren in Antwerpen en werkt enkel woensdag op afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wie een bruidskapsel door ons wil laten verzorgen dient eveneens een afspraak te maken.

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré