Kapster voor de moderne vrouw
Voor wie net dat tikkeltje meer wenst

Dames met pit voelen zich helemaal in hun sas in ons kapsalon. Als u ernaar op zoek bent om méér uit uw kapsel te halen, bent u bij Hairfusion aan het juiste adres. Geheel in de mode en stijl van de metropolen als Londen, New York, Parijs en andere wereldsteden vindt u bij ons een kapsel dat bij u past en dat u een eigentijdse en tegelijk gedurfde look geeft. Hier geeft u uiting aan uw ideeën over stijl, samen met de creativiteit van een ervaren kapster te Antwerpen.

TONI&GUY

Het kapsalon is volledig ingericht in de stijl van het hedendaagse Britse kappersconcept TONI&GUY. Dit topmerk heeft naast Antwerpen ook salons in Brussel en andere grote steden. Het staat bekend als één van de grootste kappersmerken van de wereld. De faam is te danken aan de vooruitstrevendheid en creativiteit van de kapsels. Het merk brengt de kapsels van de catwalks van Parijs, Milaan en andere modesteden naar de gewone kappersstoel. TONI&GUY was het enige kappersmerk dat werd benoemd tot “Superbrand” in de UK.

Bezoek

Bij Hairfusion te Berchem kunt u van dinsdag tot en met zaterdag terecht. Het kapsalon werkt zonder afspraak, met uitzondering op woensdag en voor bruidskapsels, waarvoor u wel vooraf dient te reserveren. Ook heren zijn bij ons welkom. Bel of mail ons gerust voor informatie betreffende de diverse behandelingen of voor een afspraak. Kapster Saskia staat u graag te woord!

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré