Make-up door een professionele visagiste
De ideale make-up voor elke gelegenheid

Soms is een nieuwe look niet helemaal af met een kapsel alleen. Daarom biedt Hairfusion u ook een uitgebreide make-up sessie aan. Dat kan in alle stijlen en thema’s. De make-up mag variëren van een extravagante maquillage voor een feestje tot een klassieke make-up of iets voor het dagelijks leven. U wordt onder handen genomen door een ervaren visagiste uit Antwerpen die uitsluitend werkt met de beste producten op de markt.

Bruidsmake-up

Ter aanvulling van onze bruidskapsels, bieden wij ook bruidsmake-up aan, zodat het plaatje voor de dag van uw leven compleet wordt dankzij Hairfusion! Informeer snel naar de mogelijkheden indien u hiervoor interesse hebt in de voorbereidingen op uw huwelijksdag. Onze visagiste staat klaar om van u een echte ster te maken! Wenst u volledig in de spotlights te staan? Dan kunt u gaan voor een nieuwe haarkleur op de dag van uw huwelijk! U zult ongetwijfeld iedereen verrassen.

Contact

Hairfusion te Berchem bij Antwerpen is een salon dat werkt zonder afspraak, met uitzondering van bruidskapsels en op woensdag. Daarvoor dient u wel even vooraf te reserveren. Het kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zowel dames als heren zijn welkom.

Zonder afspraak behalve op woensdag

Bruidskapster op locatie mogelijk

Gespecialiseerd in ombré