Hairfusion, jouw kapsalon in regio Antwerpen!


Maak Afspraak

Bruidskapster met tonnen ervaring

Wij laten je stralen op JOUW dag!

Een trouwdag moet perfect zijn op elk vlak. Je wil er dan ook onberispelijk mooi uitzien, en liefst met een look die je de rest van je leven bij zal blijven. Op jullie dag zullen jullie sowieso stralen van geluk. Zorg ervoor dat ook je kapsel helemaal piekfijn is voor een onvergetelijke trouwdag. 

Voor een bruidskapsel in de regio Antwerpen ben je bij Hairfusion absoluut aan het juiste adres. Wij verzorgen het kapsel van zowel bruid als bruidegom tot in de puntjes!

Je trouwkapsel, helemaal hoe jij het wil

Uiteraard houden wij als ervaren bruidskapster regio Antwerpen rekening met jouw wensen. Wil je iets gewaagds of kies je net voor iets waar je vertrouwd mee bent? Of misschien weet je nog niet helemaal precies wat je wil. Wij geven je dan met plezier het nodige advies en brengen de opdracht tot een goed einde. Je zal trots zijn op het resultaat!

Totaalpakket

Behalve een bruidskapsel, voorzien wij ook in de make-up voor bruiden in spe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij je daarbij kunnen bieden. Je vindt hier alvast meer extra informatie over onze visagie

Bruidskapper in het kapsalon of op locatie

Je kan voor een bruidskapsel in het salon van Hairfusion terecht na afspraak. Het is ook mogelijk om een bruidskapster te vragen op een locatie regio Antwerpen. Contacteer ons gerust om een datum, plaats en tijd af te spreken indien je dat wenst! Wil je voor jouw trouwfeest ook nog een kleuring? Laat deze dan tijdig zetten en maak snel een afspraak!