Hairfusion, jouw kapsalon in regio Antwerpen!


Maak Afspraak

Make-up door een professionele visagiste

De ideale make-up voor elke gelegenheid

Soms is een nieuwe look niet helemaal af met een kapsel alleen. Daarom biedt Hairfusion je ook een uitgebreide make-up sessie aan. 

Dat kan in alle stijlen en thema’s. De make-up mag variëren van een extravagante maquillage voor een feestje tot een klassieke make-up of iets voor het dagelijks leven. Een ervaren visagiste uit Antwerpen neemt je onder handen en gebruikt daarbij de beste producten op de markt.

Bruidsmake-up

Ter aanvulling van onze bruidskapsels, bieden wij ook bruidsmake-up aan, zodat het plaatje voor de dag van je leven compleet wordt dankzij Hairfusion! Informeer snel naar de mogelijkheden als je hiervoor interesse hebt in de voorbereidingen op uw huwelijksdag. Onze visagiste staat klaar om van jou een echte ster te maken! Wens je volledig in de spotlights te staan? Dan kan je ook nog gaan voor een nieuwe haarkleur op de dag van je huwelijk! Je zal ongetwijfeld iedereen verrassen.

Contact

Hairfusion te Berchem bij Antwerpen is een salon dat werkt met afspraak. Het kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zowel dames als heren zijn welkom.