Hairfusion, jouw kapsalon in regio Antwerpen!


Maak Afspraak

Kapster voor de vrouw die weet wat ze wil

Dameskapper voor nét dat tikkeltje meer

Dames met pit voelen zich helemaal in hun sas in ons kapsalon. Als je meer uit je kapsel wil halen, ben je bij Hairfusion aan het juiste adres. 

Geheel in de mode en stijl van de metropolen als Londen, New York, Parijs en andere wereldsteden vind je bij ons een kapsel dat bij jou past en dat je een eigentijdse en tegelijk gedurfde look geeft, met of zonder haarkleuring. Bij Hairfusion geef je uiting aan jouw ideeën over stijl, samen met de creativiteit van een ervaren kapster te Antwerpen. Voor nét dat tikkeltje meer!

TONI&GUY

Het kapsalon Hairfusion in Berchem (Antwerpen) is volledig ingericht in de stijl van het hedendaagse Britse kappersconcept TONI&GUY. Dit topmerk heeft naast Antwerpen ook salons in Brussel en andere grote steden. Het staat bekend als één van de grootste kappersmerken van de wereld. De faam is te danken aan de vooruitstrevendheid en creativiteit van de kapsels. Het merk brengt de kapsels van de catwalks van Parijs, Milaan en andere modesteden naar de gewone kappersstoel. TONI&GUY was het enige kappersmerk dat werd benoemd tot “Superbrand” in de UK. 

Wil je als zelfbewuste vrouw TONI&GUY ontdekken? Kom dan naar Hairfusion in Antwerpen!

Bezoek

Bij Hairfusion te Berchem kan je van dinsdag tot en met zaterdag terecht. Het kapsalon werkt met afspraak. Ook heren zijn bij ons welkom. Bel of mail ons gerust voor informatie over de verschillende behandelingen of voor een afspraak. Kapster Saskia staat je graag bij met raad en daad!