Hairfusion, jouw kapsalon in regio Antwerpen!


Maak Afspraak

Hairfusion, voor een geslaagde haarkleuring

Een perfect resultaat, in welk kleurtje dan ook

Haarkleuringen zijn meer dan een kolfje naar de hand bij de kapster van Hairfusion in Berchem. Het is één van de specialisaties van het kapsalon en er wordt dan ook gezorgd dat je haarkleuring perfect gebeurt, helemaal volgens de regels van de kunst.

Ombré haarkleuring

Een van onze specialiteiten is ombré haarkleuring. Dit is een effect waarbij de kleur gradueel verandert van boven naar beneden toe. Een goede ombré haarkleuring vergt de juiste aanpak. De kappers van Hairfusion in Antwerpen hebben de juiste kennis en de nodige ervaring in huis om van jouw ombré haarkleuring een absoluut schitterend resultaat te maken.

Haarkleuring felle kleuren

Trek je je stoute schoenen aan en wil je eens voor een fel kleurtje kiezen? Blauw, rood, groen, roze…? Wij kijken er niet raar van op als je met die vraag komt. Meer nog! We doen het regelmatig. Bij Hairfusion ben je zeker van een schitterend resultaat!

Biologische topproducten voor haarkleuring

We kleuren bij Hairfusion je haar in alle mogelijke stijlen en kleuren. We gebruiken daarvoor de topproducten van Label.M & idHAIR. Dit merk staat voor kwaliteitsvolle kleuringsproducten die uitsluitend van biologische oorsprong zijn. Bij ons krijg je dus een haarkleuring op basis van natuurlijke producten. Geen chemische producten en andere schadelijke stoffen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw haar! 

Naast kleuringen kan je bij Hairfusion ook terecht voor highlights en andere creatieve haarbehandelingen. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in ons kapsalon!

Mislukte haarkleuring? Wij zijn je redder in nood!

Heb je zelf je haar gekleurd en is je haarkleuring mislukt? Of heb je je haar laten kleuren door een minder ervaren kapper en valt het resultaat tegen? Wij zijn redder in nood voor mislukte haarkleuringen in de regio Antwerpen! 

Een haarkleuring die mislukt is, lossen wij op met een vakkundige aanpak zodat je haar er terug mooi uit ziet. 

Afspraak voor haarkleuring

Maak nu je afspraak voor je haarkleuring! Het kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is beschikbaar voor zowel dames als heren.